Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151
Deprecated notice: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/aerodrom/public_html/system/mbstring.php on line 151 Почетна - Општина Аеродром

Информации

Полиција

контакт-телефон : 192

Брза помош

контакт-телефон : 194

Противпожарна бригада

контакт-телефон : 193

Центар за известување и тревожење

контакт-телефон : 195

АМСМ-помош на патишта

контакт-телефон : 987

Информации

контакт-телефон : 188

Будење

контакт-телефон : 180

Точно време

контакт-телефон : 95

Телеграми

контакт-телефон : 96

ЕМС услуга Врата до врата

контакт-телефон : 9800

Воена полиција

контакт-телефон : 3227-700

Републички пазарен инспектор

контакт-телефон : 975

Матична служба

контакт-телефон : 3117-766

Аеродром Скопје

контакт-телефон : 3148-333

Меѓуградска автобуска станица

контакт-телефон : 2466-011

Железничка станица

контакт-телефон : 3164-255

ПС Аеродром

контакт-телефон : 2432-362; 3142 408

ПС Драчево

контакт-телефон : 2794 111; 2763 330

ПС Кисела Вода

контакт-телефон : 3142 403; 3223 410

Повеќе...

    Back
    Next

Новости

29.07.2015 11:38

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

No Photo

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, ќе одржи прес-конференција утре, 30.7.2015 година (четврток), во 11:00 часот на почетокот на улицата „Горно Лисиче“ (поточно кај каналот на крајот на населбата Лисиче, односно на последната станица на автобусот број 7).

Повеќе...

29.07.2015 10:08

ООУ „ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“ НА ФРАНКОФОНСКИ ЛЕТЕН КАМП ВО РОМАНИЈА

ООУ „ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“ НА ФРАНКОФОНСКИ ЛЕТЕН КАМП ВО РОМАНИЈА

Ива Угриновска ученичка во 9-то одделение во ООУ „Лазо Ангеловски“, со наставничката Милена Калиновска, како и со уште петмина ученици од Македонија, од 12 до 19 јули учествуваа на франкофонскиот летен камп во Бузау, Романија.

Повеќе...

28.07.2015 08:55

КОЊАНИЦИТЕ ОД ОПШТИНА АЕРОДРОМ ТРГНАА КОН МЕЧКИН КАМЕН

КОЊАНИЦИТЕ ОД ОПШТИНА АЕРОДРОМ ТРГНАА КОН МЕЧКИН КАМЕН

Вчера, 27.7.2015 година од паркот Јане Сандански во Општина Аеродром 25 коњаници тргнаа кон славното Крушево, каде што треба да се приклучат на прославата на најголемиот македонски национален празник – Илинден.

Повеќе...

24.07.2015 10:00

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 25 и 26 јули, 2015

Повеќе...

24.07.2015 09:35

ВО ПОНЕДЕЛНИК КОЊАНИЦИТЕ ТРГНУВААТ ЗА КРУШЕВО

ВО ПОНЕДЕЛНИК КОЊАНИЦИТЕ ТРГНУВААТ ЗА КРУШЕВО

„Илинденскиот марш 2015“ ќе стартува на 27-ми јули во 17:00 часот од паркот Јане Сандански во Општина Аеродром, која е традиционално покровител на коњичкиот марш, а ќе заврши на 2-ри август во Крушево, каде што треба да се приклучат на прославата на најголемиот македонски национален празник – Илинден.

Повеќе...

22.07.2015 10:55

ПОЧНА ИЗГРАДБА НА НОВО ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО НАСЕЛБАТА ЛИСИЧЕ

ПОЧНА ИЗГРАДБА НА НОВО ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СПОРТСКО ИГРАЛИШТЕ ВО НАСЕЛБАТА ЛИСИЧЕ

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска, 22.7.2015 година, го означија официјалниот почеток на изградба на ново повеќенаменско спортско игралиште наменето за граѓаните на населбата Лисиче.

Повеќе...

22.07.2015 10:35

ПРИВРШУВААТ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ИЛИНДЕНСКИОТ МАРШ

ПРИВРШУВААТ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ИЛИНДНЕСКИОТ МАРШ

Коњаниците кои оваа година ќе учествуваат во 37-от традиционален коњички марш по повод македонскиот национален празник Илинден ги привршуваат подготовките со интензивни тренинзи покрај кејот на реката Вардар.

Повеќе...

21.07.2015 14:15

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

No Photo

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, ќе одржи прес-конференција утре, 22.7.2015 година (среда), во 12:00 часот во дворот на ООУ „Димитар Македонски“.

Повеќе...

16.07.2015 10:00

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени

Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 18 и 19 јули, 2015

Повеќе...

15.07.2015 12:55

А П Е Л ПРИЈАВУВАЈТЕ ОПАСНИ КУЧИЊА!

No Photo

Општина Аеродром апелира до граѓаните доколку забележат опасни или агресивни кучиња-скитници да ги пријават на општинската фан-страница на фејсбук, по што ќе се интервенира до шинтерската служба за нивно заловување.

Повеќе...